Betaalbare CRM

De eerste 90 dagen krijgt u cadeau.

25

Per gebruiker per maand

Betaalbare CRM


Maak kennis met Infolinq: dé snelle, slimme en betaalbare CRM.

  • De eerste 90 dagen gratis
  • Gratis overzetten van alle relaties
  • Maandelijks opzegbaar
  • Géén minimaal aantal gebruikers

Bij Infolinq betaal je een vast bedrag per maand voor alle functionaliteit.

Kan ik later meer gebruikers toevoegen?

Op de pagina beheer kunt u zelf een gebruiker toevoegen. Het tarief wordt de maand erna automatisch aangepast.

Kan ik per jaar betalen?

U kunt abonnementen aanschaffen per maand, drie maanden, zes maanden, 1 jaar of 2 jaar. Wat voor u prettig is, u hebt zelf de keuze.

Hoe kan ik mijn licentie afrekenen?

Het verschuldigde abonnementstarief wordt automatisch elke maand afgeschreven.

Zijn mijn gegevens veilig?

U krijgt een persoonlijke beveiligde omgeving. Alle verbindingen lopen via een beveiligde SSL verbinding. Er wordt dagelijks een backup van alle gegevens gemaakt zodat ze nooit verloren gaan. Zelfs als u Infolinq een maand niet gebruikt. Uw gegevens raken wij niet kwijt.

Kan ik Infolinq gratis uitproberen?

Ja, u kunt Infolinq 90 dagen gratis uitproberen. Alle functionaliteiten en koppelingen zijn te gebruiken en u kunt zoveel gebruikers aanmaken als u wilt. U kunt alles testen, uitproberen en genieten van wat Infolinq biedt. Het betaalde account is hetzelfde als het proefaccount: wat u ziet is wat u krijgt. Wilt u starten met de betaalbare CRM, dan kunt u hier een account aanmaken.

Is mijn privacy beschermd?

Wij vinden uw privacy zeer belangrijk en zullen deze ook niet schenden. We zullen uw gegevens nooit misbruiken. Natuurlijk ook uw betaalgegevens niet. Zo hoeft u geen betaalgegevens achter te laten wanneer u een proefaccount aanmaakt. Dit komt pas zodra u licenties wilt aanschaffen. En die betaling vindt plaats via een goed beveiligde verbinding. Zoals we het zelf ook graag hebben. Hoe het is geregeld met de AVG wetgeving? Ook dat vertellen we u graag.

Kunnen jullie mij helpen als het nodig is?

Als u ingelogd bent in Infolinq vindt u een uitgebreide handleiding. Mocht u het antwoord daar niet vinden dan kunt u ons bereiken via e-mail op admin@infolinq.nl, of telefonisch op 06-82875276.

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kan met Infolinq. We helpen u met het overzetten van gegevens waardoor u, in de meeste gevallen, binnen 1 dag aan de slag kan.

 

Probeer Infolinq 90 dagen gratis