Integraties

Verbind met de apps waarvan je houdt.

Boekhoudsoftware

E-boekhouden.nl

Koppel Infolinq aan E-boekhouden zodat alle adresgegevens in E-boekhouden altijd up-to-date zijn.

Moneybird

Koppel Infolinq aan Moneybird zodat alle adresgegevens in Moneybird altijd up-to-date zijn.

Informer

Koppel Infolinq aan Informer zodat alle adresgegevens in Informer altijd up-to-date zijn.

Fiscale software

Fiscaal Gemak

Door koppeling met Fiscaal Gemak worden personen en organisaties naar Fiscaal Gemak overgezet. Wijzigingen in Infolinq worden direct doorgevoerd in Fiscaal Gemak.

E-mail, agenda, personen

Outlook

De e-mail, personen en agenda worden twee kanten op gesynchroniseerd.

Bestanden systemen

Dropbox

Wordt er een relatie aangemaakt, dan wordt er automatisch een mapje gemaakt in Dropbox. Alle bestanden in dat mapje worden getoond bij de relatie en zijn ook daar te openen.

Onedrive

Wordt er een relatie aangemaakt, dan wordt er automatisch een mapje gemaakt in Onedrive. Alle bestanden in dat mapje worden getoond bij de relatie en zijn ook daar te openen.

Adressen

Kamer van Koophandel

Een nieuwe relatie toevoegen wordt nóg makkelijker met de gratis koppeling met het handelsregister. De relatie wordt makkelijk gevonden en de gegevens direct ingevuld in Infolinq.

Postcode

Het invullen van de adresgegevens van een nieuwe relatie wordt nóg makkelijker met de koppeling met de postcodetabel. Alleen de postcode en huisnummer invullen is voldoende voor het juiste adres toe te voegen.

Telefoon

Voip

Koppel uw voip telefoontoestel aan Infolinq, en de relatiekaart wordt direct getoond wanneer er door een relatie wordt gebeld. Er kan direct een telefoonnotitie worden gemaakt. Wel zo handig.

Urenregistratie

Nanda

Met Nanda houdt u alle uren bij die u met een relatie bezig bent geweest. Infolinq zorgt ervoor dat alle relaties beschikbaar zijn in Nanda.

 

Probeer Infolinq 90 dagen gratis