Ontdek Infolinq

Online CRM zoals u dat nog niet eerder zag

Snel een afspraak invoegen in de agenda

Zoek de dag waarop u de afspraak maakt, selecteer de tijd en daarna de relatie, en de afspraak is gemaakt. De afspraak wordt ook geplaatst in de Outlook agenda.

Makkelijk een nieuwe relatie toevoegen

Door de gratis koppeling met het handelsregister en de postcodetabel kunt u makkelijk makkelijk en foutloos een nieuwe relatie toevoegen. De relatiegegevens worden automatisch doorgevoerd in alle gekoppelde software. Zo zijn de relatiegegevens altijd up-to-date. 

Overzichtelijke relatiekaart

Op de relatiekaart vindt u alle informatie terug die bij de relatie hoort. Alle taken die gedaan zijn of nog te doen zijn, de afspraken met de relatie, alle e-mails, telefoon- en andere notities. Op de relatiekaart vindt u ook een makkelijke brievengenerator die op basis van de eigen templates een gepersonaliseerde brief maakt voor de relatie. Maar ook een bezwaarschrift is zo gemaakt. Onder bestanden vindt u alles terug wat in het bestandensysteem is opgeslagen

“Verbeteringen doorvoeren in de werkprocessen en vervolgens efficiënter aan het werk gaan!”

Eigen e-mailclient

Infolinq beschikt over een eigen e-mailclient die gekoppeld is aan Outlook. Dat heeft grote voordelen. Alle binnenkomende e-mails worden op basis van het e-mailadres gelijk gekoppeld aan de relatie. Ook kunt u makkelijk vanuit de e-mail een taak aanmaken. Alle bijlagen vindt u terug bij de taak.

Is een mail afgehandeld dan drukt u op de knop voltooid. En als u wilt dan ziet u alleen nog maar de nog te behandelen e-mails in de inbox staan. 

Handige portal

Dee bestanden met uw relaties door ze eenvoudig toe te voegen aan uw portal. Dat gaat snel en gemakkelijk. Uw relatie krijgt dan gelijk een bericht via e-mail dat er een bestand is gedeeld.

 

Probeer Infolinq 90 dagen gratis